Article

Find, Search, Reprint, Submit Articles For Free

Mobiel verkeersteller


Het verkeer is wereldwijd een ongebreideld probleem geworden en we proberen nieuwe manieren te vinden om het aan te pakken en het leven van iedereen gemakkelijker te maken. Mobiele verkeerstellers zijn een zeer belangrijk onderdeel van die oplossing. De optie hebben om analytics te integreren met verkeersbeheer heeft echt een enorme impact gehad in de algemene scenario's voor verkeersbeheer. Mobiele verkeerstellers worden voornamelijk gebruikt om gegevens te verzamelen over campagnes voor het aantal verkeerskosten op korte duur. ADT of Average Daily Traffic is een belangrijk onderdeel van de meeteenheid voor mobiele verkeerstellers en wordt veel gebruikt door allerlei gebruikers, variërend van de overheid tot de lokale buurten. Verkeerstellers helpen echt bij het analyseren of voorspellen van het soort verkeer in een bepaald gebied vooraleer het gebied te veranderen in een commerciële zone of een stedelijke ontwikkelingszone. Verkeer is een enorme bedreiging voor mensen die dagelijks op de baan zijn en dergelijke producten maken het leven handig en helpen ingenieurs stedelijke zones met nauwkeurigheid en gemak te plannen.

Dit is waar de TMS-SA van Icoms Detections toont zijn waarde. Het is een niet-opdringerige, draagbare teller die kan worden gebruikt voor één- of tweebaanswegen in zowel residentiële als commerciële zones. De TMS-SA is een mobiele, autonome verkeersteller. Het is licht van gewicht (slechts 6 kg) en zeer eenvoudig te installeren. Het is uitgerust met zijn eigen operationele software en een krachtige batterij die tot drie weken meegaat. Het bevat ook een geheugenchip die tot een miljoen metingen kan opslaan. De radar maakt gebruik van hetDopplereffecten kan classificeren op basis van lengtecategorieën. Het belangrijkste verkoopsargument van dit product is echter de mogelijkheid om het te configureren zonder enige kabel of apparaatopening, het is met Bluetooth communicatie uitgerust en kan gemakkelijk worden geconfigureerd met behulp van uw Android-smartphone. Bovendien heeft het uitgebreide installatiemogelijkheden waardoor het tot 8m hoog kan worden geïnstalleerd. Met de TMS–SA kan u meetcampagnes uitvoeren die periodiek van aard zijn. Het kan heel gemakkelijk zwarte plekken identificeren en aangezien de installatie van dit product zeer eenvoudig en snel is, verhoogt het ook de veiligheid aspect voor de installateurs.

Het feit dat het product bovengronds geïnstalleerd wordt, heeft het het voordeel van een snelle installatie, is gemakkelijker op te zetten en daardoor probleemloos. Metingen die nodig zijn voorafgaand een stedelijke ontwikkeling en jaarlijkse campagnes voor het bijhouden van historische data op het gebied van verkeersbeheer zijn wijdverbreid en een veel voorkomend doel dat de TMS-SA dient en voordelen voor biedt.

Voor meer informatie over de Beheer van het wegverkeer Icoms Detections, bezoek https://icomsdetections.com/nl/home/.

Keywords

ITS Traffic Control , Intersection Management , Traffic Management

Author's articles

Other articles