Article

Find, Search, Reprint, Submit Articles For Free

Mobiel verkeerstellers


Verkeersmanagement is een belangrijk onderdeel van de manier waarop we ons leven leiden. Het verkeer is een belangrijke oorzaak van problemen in metropolitaanse steden toe te schrijven aan een constante verhoging van bevolking en urbanisatie. De toename van de bevolking heeft geleid tot een grote verschuiving in ons dagelijks leven, vooral op vlak van verkeer. De drastische verandering in onze moderne levensstijl en de constante behoefte om te reizen heeft tot dit verkeersprobleem geleid. Mensen verspillen veel tijd in het verkeer en het zou de overheid en stedenbouwkundigen helpen om een oplossing te vinden om de verkeersstromen beter te beheren. Moderne problemen vereisen moderne oplossingen en dat hebben we precies gedaan met behulp van technologie. Mobiele verkeerstellers werden geïntroduceerd als onderdeel van een oplossing om het verkeer beter te meten, de invloeden te begrijpen en daardoor steden beter te plannen.

De TMS-SA is een kleine, draagbare verkeersteller die slechts 6-7 kg weegt en bovengronds is. Het wordt geleverd met een robuuste behuizing en is eenvoudig te installeren. De levensduur van de batterij voor dit product kan duren tot drie weken en het ingebouwd geheugen kan één miljoen metingen opslaan. De TMS–SA Doppler radar kan het verkeer classificeren op basis van lengtecategorieën. Dit product wordt veel gebruikt in lokale buurten en stedelijke ontwikkelingsgebieden. Verkeersmanagement is een belangrijk onderdeel van de manier waarop we ons leven leiden. Het verkeer is een belangrijke oorzaak van problemen in metropolitaanse steden toe te schrijven aan een constante verhoging van bevolking en urbanisatie. De toename van de bevolking heeft geleid tot een grote verschuiving in ons dagelijks leven, vooral op vlak van verkeer.

Dit product kan gebruikt worden op wegenbouwplaatsen, stedelijke ontwikkelingslocaties en frequentatiestudies. Omwonenden geven bij voorkeur de voorkeur aan de TMS–SA omdat het een stil product is, niet opdringerig en discreet. Het extra voordeel van de ingebouwde Bluetoothcommunicatie maakt het zeer aantrekkelijk voor stedenbouwkundigen omwille van de simpele configuratie via smartphone. Het kan twee rijstroken tegelijkertijd meten en het heeft de mogelijkheid om tot 8 m hoog geïnstalleerd te worden waardoor het op veel manieren kan worden gebruikt. De overheid en stedenbouwkundigen zijn regelmatig op zoek naar eenvoudige, probleemloze oplossingen voor hun verkeersmanagement en de TMA - SA levert een oplossing voor hun pijnpunten. De TMS-SA is een kleine, draagbare verkeersteller die slechts 6-7 kg weegt en bovengronds is. Het wordt geleverd met een robuuste behuizing en is eenvoudig te installeren. De levensduur van de batterij voor dit product kan duren tot drie weken en het ingebouwd geheugen kan één miljoen metingen opslaan. De TMS–SA Doppler radar kan het verkeer classificeren op basis van lengtecategorieën. Dit product wordt veel gebruikt in lokale buurten en stedelijke ontwikkelingsgebieden.

Voor meer informatie over de mobiele verkeersteller van Icoms Detecties Radars, bezoek https://icomsdetections.com/nl/home/.

Keywords

ITS Traffic Control , Intersection Management , Traffic Management

Author's articles

Other articles